Cylindervägen 12 131 27 Nacka strand
Ring oss: 08 - 635 34 50

Svarvteknologi

Search

Produkter

Ehn & Lands produktsortiment består av produktionsmaskiner som motsvarar dagens ställda krav från tillverkningsindustrin. Vårt längdsvarvningsfabrikat Hanwha från Sydkorea har tagits emot väl av marknaden. Vi arbetar vidare med vår stångmaskin från Baskin CMZ Ø52-95 mm utrustad med en till tre revolvrar (tre kanaler) drivna verktyg och Y-axel.

Vi hjälper dig att hitta rätt maskin!

Kompetens och lösningar

Ehn & Land har ett team, med stora erfarenhet, bestående av applikationsingenjörer, serviceingenjörer och försäljningsingenjörer. Vi kan därför erbjuda rätt maskin, installation, automation, produktionsupplägg och applikation, val av verktyg, inspänningsutrustning, skärvätskor och rening, service/underhåll samt utbildning. Ehn & Lands helhetslösning ger en stabil produktion och trygghet over tid.

Våra kunder finns inom skärande bearbetning som värdesätter att arbeta med ansvarsfulla och kompetenta leverantörer. Ehn & Land erbjuder hög kvalitet och kompetens på hela affären, med ett starkt personligt engagemang. Detta borgar för en trygg affär och ett långsiktigt samarbete.